Slide Aquest article del diari Avui valora positivament el tractament que la pel·lícula Viatge a Melònia fa de qüestions com la industrialització o el medi ambient per a nens i nenes. (1991)


<< << PENSAMENT CINEMATOGRÀFIC FEMINISTA La primera pel·lícula infantil doblada al català i distribuïda per Distribucions Imatge va ser La Ventafocs, un film txec dirigit per Václav Vorlícek que presenta una versió ben diferent del clàssic conte de fades, amb una protagonista alegre, decidida i valenta, molt allunyada de la passivitat de la versió de Disney. L’elecció d’aquest primer títol assenta les bases del que serà la tasca de distribució: oferir narratives alternatives, que inclouen la perspectiva feminista, la cultura de pau, la diversitat i l’ecologisme, entre els valors transversals de les propostes cinematogràfiques.

En l’etapa de Distribucions Imatge es seleccionen títols vinculats a adaptacions literàries, teatrals i versions de clàssics molt coneguts pels nens i nenes de l’època, com per exemple Els barrufets , a qui la mainada de l’època coneixia sobretot a través de la lectura de la revista Cavall Fort.
DISTRIBUCIÓ DE CINEMA INFANTIL DIVERSITAT NARRATIVA I ESTÈTICA PERSPECTIVES
TRANSVERSALS
LÍNIES,
COLORS I
SONS
RELATS dhdhdhdhddhdhd