Slide << << EDUCACIÓ AUDIOVISUAL METODOLOGIES RELATS UN CONTEXT
DE RENOVACIÓ
PEDAGÒGICA
Les col·laboracions amb espais pensament, reflexió i mobilització educativa com l’Associació de Mestres Rosa Sensat (amb publicacions com Perspectiva escolar), el Col·legi de Llicenciats en Filosofia i Lletres de Catalunya o la revista especialitzada Cuadernos de Pedagogía van suposar el desenvolupament, el contrast amb el professorat i la posada en pràctica d’aquestes metodologies.

L'article de Perspectiva Escolar que reproduïm al costat n’és una mostra que, a més, incorpora la fitxa de treball del film Una invenció diabòlica (Karel Zeman, Txecoslovàquia, 1985). Aquest film posa en forma l’univers de Jules Verne i va ser un dels títols que la iniciativa pionera Distribucions Imatge va difondre especialment per a públics infantils i doblada al català.
DISTRIBUCIÓ CINEMA INFANTIL Anunci publicitari estrena de la pel·lícula Un invent diabòlic (Karel Zeman, 1958) distribuïda per Cavall Fort - Rialles - Drac Màgic (1979) Article El cinema com a centre de interés publicat a la revista Perspectiva Escolar al Febrer de 1983. UN CONTEXT
DE RENOVACIÓ
PEDAGÒGICA III