Slide LA HISTÒRIA DELS FESTIVALS DE CINEMA DE DONES << << Trobada de membres de TRAMA (Coordinadora de muestras y festivales de cine y vídeo realizado por mujeres) (2009) Les connexions de suport mutu també ens vinculen amb altres festivals de cinema de dones a l’Estat i al món. Des de l’assistència iniciàtica a la trobada de la xarxa internacional KIWI (Kino Women International) el 1987 a Montreal, hem participat a diverses iniciatives internacionals on s’han desplegat complicitats formals i informals amb companyes d’arreu. Destaquen les trobades informals a França, al Festival de Films de Femmes de Créteil, o les taules rodones organitzades en el marc de la Berlinale per la International Women’s Film Festival Network i el Internationales Frauenfilmfestival Dortmund / Köln. També formem part de la Xarxa de festivals de films de dones del Mediterrani.

A TRAMA, Coordinadora de mostres i festivals de cinema, vídeo i multimèdia realitzats per dones a l’Estat espanyol, estem associades les organitzacions dels festival de cinema de dones de Pamplona, Bilbao, Saragossa, Osca, València i Barcelona, amb qui es convoquen anualment dues iniciatives: El vídeo del minut, un arxiu de creació cinematogràfica experimental amb prop de 25 anys de vida, i Cortos en femenino, un certamen per a cineastes estatals.
CINEMA I FEMINISMES XARXES I COMPLICITATS RELATS COMPLICITATS
CINEMATOGRÀFIQUES
dhdhdhdhddhdhd
L'ENTRAMAT
FEMINISTA
Trobada de reactivació de la xarxa de festivals de dones Women’s Internacional Film Festival Network (2020) PRENDRE EL PRIVILEGI A LA CREACIÓ: EL VÍDEO DEL MINUT